Annonse

– Verste omgangen jeg har vært borti


Markedsansvarlig ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen | Foto: Helge Martin Markussen

Vår travekspert Ingvar Ludvigsen hadde store problemer med å finne sine favoritter til ukens bong. Likevel fant han frem til to bankere som fort kan gi en flott utbetaling.

– Ja, 6 Arnspik har skuffet litt på slutten med galopper og ikke fungert helt optimalt, men jeg synes det var bra forbedring sist. Kapasiteten er overlegen de andre hestene, så om den ikke galopperer så tror jeg den bare feier rundt et selskap som for dens del er veldig billig, så det er en sjansebanker, men det kan gi en høy gevinst, sier Ingvar Ludvigsen til KRS247 om bankeren han har satt på ukens tips i fjerde avdeling.

Slik ser hele ukens tips ut:

V65-1: 1, 2, 3, 7, 8, 9
V65-2: 7, 8, 9, 10
V65-3: 1, 4, 5, 7, 9, 11
V65-4: 6 Arnspik
V65-5: 2 Hervey (DE)
V65-6: 4, 6, 8, 10

Pris: 576 kroner

Innleveringsfristen er søndag kl. 18.15.

Her kan du høre en grundigere gjennomgang av markeringene til vår travekspert.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer