Annonse

Verdensrekord for Tekno Odin


Tekno Odin - Foto: Hesteguiden.com

Øystein Tjomsland har satt ny verdensrekord i sprintetappe for kaldblodshester med Tekno Odin. Den gamle verdensrekorden ble slått med knapp margin.

1.20,2 lyder verdensrekorden som Tekno Odin satte under V65s første avdeling på Sørlandets Travpark i dag. Det er tre tideler raskere enn «monsteret» Järvsöfaks fra Sverige satte i 2006.

– Vi så det allerede i varming. Tekno Odin etterlot seg et mektig og spenstig inntrykk i det han fikk strekke på seg rundt en sving. Tjomsland vurderte helt opp til start om han skulle rive av alle skoene for aller første gang, men konkluderte etter varming med at banen var såpass hard og fin at de ikke tok sjanser på å slite høvene frem mot de store løpene, sa en smørblid Øystein Tjomsland til Rikstotos nettsider etter løpet. Tekno Odin tok naturlig nok en ganske overlegen seier i det løpet. Se målfoto

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer