Annonse

Venter storinnrykk av ponnier


Richard Ekehaugen får besøk av 103 deltakere under ponnilandsleiren 2015 på Sørlandets Travpark

Kommende helg arrangeres Ponnilandsleiren 2015 på Sørlandets Travpark i Kristiansand. Det er ventet 103 påmeldte deltakere, og i tillegg kommer foreldre og familie til de unge håpefulle. 

– Dette er på en måte ponnisportens Norway Cup. Det er uten tvil årets høydepunkt for de aktive, forteller Richard Ekehaugen til KRS247.

Fra fredag begynner deltakerne å ankomme travparken. Lørdag er det offisiell åpning, og det skal kjøres rundt 30 løp lørdag og søndag.

– Vi har et stort apparat med dommere, administrasjon, banemannskap og rundt 50 frivillige. Det er egentlig mye større enn jeg trodde da vi begynte planleggingen, sier Ekehaugen.

Ponnilandsleiren er et årlig arrangement som går på rundgang på landets travbaner, og det er åtte år siden sist det ble holdt på Sørlandet.

– Jeg snakket med en av journalistene fra et av fagbladene som var her også i 2007, og hun gledet seg veldig til å komme tilbake, avslutter han.

Hør hele intervjuet med Richard Ekehaugen her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer