KRS247.no

Henter værvarsel...

Venter storinnrykk av ponnier

Kommende helg arrangeres Ponnilandsleiren 2015 på Sørlandets Travpark i Kristiansand. Det er ventet 103 påmeldte deltakere, og i tillegg kommer foreldre og familie til de unge håpefulle. 

– Dette er på en måte ponnisportens Norway Cup. Det er uten tvil årets høydepunkt for de aktive, forteller Richard Ekehaugen til KRS247.

Fra fredag begynner deltakerne å ankomme travparken. Lørdag er det offisiell åpning, og det skal kjøres rundt 30 løp lørdag og søndag.

– Vi har et stort apparat med dommere, administrasjon, banemannskap og rundt 50 frivillige. Det er egentlig mye større enn jeg trodde da vi begynte planleggingen, sier Ekehaugen.

Ponnilandsleiren er et årlig arrangement som går på rundgang på landets travbaner, og det er åtte år siden sist det ble holdt på Sørlandet.

– Jeg snakket med en av journalistene fra et av fagbladene som var her også i 2007, og hun gledet seg veldig til å komme tilbake, avslutter han.

Hør hele intervjuet med Richard Ekehaugen her:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/210710704″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]