Annonse

Været kan avgjøre søndagens travløp


Foto: Ann Helen Gjerde

Etter seks ukers pause er det igjen klart for travkjøring på søndag. I følge travekspert, Ingvar Ludvigsen kan været avgjøre hvem som gjør et godt løp under søndagens V65-kjøring på Sørlandets Travpark.

– Denne omgangen er småvrien på grunn av det kjølige været. Mest sannsynlig må hestene kjøre med brodder på alle fire bein, og det kan være utfordrende for noen. Veldig mange mestrer det bra, men de får ikke den samme toppfarten som når de kjører skoløst, sier Ingvar Ludvigsen.

Foto: Pål Lomeland

Foto: Pål Lomeland

Å tippe på hest er i følge Ludvigsen nesten en egen vitenskap, der hvor man drar nytte av alle små detaljer om hesten. Men man skal samtidig satse litt på flaksen, og så kan man dra nytte av tipsene traveksperten kommer med foran søndagens løp.

– Tidligere i oktober vant hesten to løp, og jeg tror det er stor sjanse for at hesten kommer seg foran ganske tidlig, og vinner. sier Ludvigsen.

Det sier Ludvigsen om hesten han har satt som banker i V65-6 avdeling, Calypso H. Slik ser resten av kupongen ut:
V65-1:  3, 11
V65-2:  2, 4
V65-3:  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
V65-4:  6, 8, 10
V65-5:  11, 12, 13, 14
V65-6:  3, Calypso H.

For mer utfyllende travtips, klikk deg inn på denne lenken:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer