Annonse

Tror på sjeiken i første løp


Sjeikens Gull og Øystein Tjomsland. (Foto: Hesteguiden.com)

Søndag er det igjen klart for travkjøring på Sørlandets Travpark. Ingvar Ludvigsen, travekspert ved Sørlandets Travpark gir deg disse tips før søndagens løp.

-Jeg tror at det kan bli høye utbetalinger, og det er spennende for oss som spiller på hest. Det er noen favoritter som kan stå for fall, og det kan gi store penger, sier Ludvigsen.

Ingvar Ludvigsen (Foto: Pål Lomeland)

Ingvar Ludvigsen (Foto: Pål Lomeland)

Ludvigsen har plottet inn et par favoritter på kupongen, i første løp er bankeren en hest som heter Sjeikens Gull.

– Dette er en hest som har skyhøy kapasitet,  med en seiersprosent på over femti. Det er en helt spesiell hest, og det er ingen tvil om at den på sitt beste er en sikker vinner i et løp som dette. Det er alltid usikkerhet rundt hester som har startet såpass lite som det han har gjort i det siste, men jeg synes han så fin ut sist, sier Ludvigsen.

Hele kupongen ser slik ut:
v65-1: 6, Sjeikens Gull
v65-2:  2, 3, 5, 10
v65-3:  6, 7, 10, 11, 13, 14
v65-4:  1, Texas Bonheur
v65-5:   1, 4, 12
v65-6:  3, 7, 10, 11, 13

Pris for denne bongen: 360 kroner.

Vil du tippe, må du huske å levere kupongen innen 18.15 på søndag. Her hører du alle tipsene:

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer