Annonse

Tre bankere og jackpot


Foto: Richard Ekhaugen

På søndag er det klart for travkjøring på Sørlandets Travpark, da kjøres det V65. Jeg har fått besøk i studio av Ingvar Ludvigsen, travekspert ved Sørlandets Travpark. Denne søndagen er det store penger i potten, noe som kan gi vinnerne opp mot doble utbetalinger.

– Ingen klarte seks rette i Harstad sist søndag, da overføres 481 422 kroner til kjøringen hos oss, sier Ludvigsen.

Foto: Pål Lomeland

Foto: Pål Lomeland

Men ifølge Ludvigsen blir det ikke et enkelt løp på søndagen. I andre avdelingen har ingen av hestene kjørt inn noe særlig med penger, men den han har mest tro på er Global Touch med landschampion Eirik Høitomt i sulkien. I tillegg til bankeren i andre avdeling, har traveksperten også stor tro på Gompen Elden med Øystein Tjomsland, og Theresa D med unge og lovenede Johan K Eriksen. Resten av Ludvigsens kupong ser slik ut:

V65-1:  3 Gompen Elden
V65-2:  12 Global Touch
V65-3:  1, 2, 3, 4, 6, 8
V65-4:  3, 4, 5, 7, 10, 11, 12, 14, 15
V65-5:  2, 3, 4, 11, 12, 13
V65-6:  Theresa D

Spiller du denne bongen vil det komme på 324 kroner, og husk å levere bongen innen 18.15 på søndag. Du kan høre om tips til andre hester det kan være lurt å ha med, i lydklippet nedenfor. Der går Ludvigsen grundig til verks når han ser for seg søndagens løp.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer