Annonse

Tok en imponerende seier i sin årsdebut


Tekno Odin. Foto: Hesteguiden.com

Det var et ganske krevende fjorår for kongen av kaldblodshester, Tekno Odin, men i årsdebuten på Bergen Travpark viste han gamle takter og tok en imponerende seier i finaleløpet i V75-omgangen.

– Han var mye bedre enn det jeg trodde. Jeg merket at takt og spent satt etter 200 meter. Det var en tøff åpning, men Tekno Odin ville mye, sier kusk og trener Øystein Tjomsland til Rikstotos nettsider.

Hesten skulle i utgangspunktet fått sin årsdebut på Klosterskogen forrige helg, men Tjomsland mente det ikke var riktig å starte sesongen der. – Det ville blitt en tøff sesongdebut med tanke på at løpet gikk på en 800 meters bane. Jeg synes hesten er enorm, og faktisk bedre enn det jeg trodde han skulle være i dag, sier han.

Tekno Odin tok en klar ledelse 600 meter fra mål og rykket fra mot slutten såpass mye at avstanden til de andre ble sensasjonell og hesten kunne gå over målstreken med en tid på 1.23.3/2160 meter.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer