Annonse

To bankere, men ingen soleklare vinnere


A Dream står som en av favorittene foran søndagens løp. (Foto: Ann Helen Gjerde)

På søndag er det klart for travkjøring på Sørlandets Travpark, da kjøres det V65. Jeg har fått besøk i studio av Ingvar Ludvigsen, travekspert ved Sørlandets Travpark. Denne søndagen har han satt opp to bankere på kupongen, men det er allikevel ingen soleklare vinnere.

– Høvåg Ask er en vinnerhest, men kommer ut etter en lang pause. Da er den alltid litt vanskelig å plassere, så hvis man vil gardere kan man ta med seg Alsaker Pumbaa i dette løpet. Det sier Ludvigsen.

Den andre bankeren i søndagens løp er den danskfødte, A Dream, som kan klare seg hvis det ikke oppstår hindringer.

Foto: Pål Lomeland

Foto: Pål Lomeland

– Hesten imponerte sist gang, og møter rett selskap. Det eneste er at det kan bli mye rot rundt den, at noen begynner å galoppere. Men han har en solid vinnersjanse, sier han.

Resten av Ludvigsens kupong ser slik ut:

V65-1:  1, 4, 5, 7
V65-2:  3 Høvåg Ask
V65-3:  2, 3, 6, 7, 8
V65-4:  10 A dream
V65-5:  4, 5, 7, 8
V65-6:  2, 3, 6 10

Spiller du denne bongen vil det komme på 320 kroner, og husk å levere bongen innen 18.15 på søndag. Du kan høre om tips til andre hester det kan være lurt å ha med, i lydklippet nedenfor. Der går Ludvigsen grundig til verks når han ser for seg søndagens løp:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer