KRS247.no

Henter værvarsel...

To bankere i en vanskelig runde

Siden de største favorittene denne helgen er i Åby i Sverige, er det mange potensielle vinnere i helgens V65-runde på Sørlandets Travpark.

– Jeg synes dette er en veldig spennende omgang med en høy vanskelighetsgrad og det viser jo også når jeg må ha bankere som står i det dårligste sporet, spor åtte, bak startbilen, og det er jo da helt ytterst på bilvingen. Det kan bli kronglete, men jeg håper jo at mine spådommer blir riktige, men denne omgangen her er det veldig vrient og jeg kan nok spå en ganske så fet utbetaling for de som klarer å få seks rette denne gangen, sier markedsansvarlig ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen til KRS247.

Bankerne denne uken kommer i tredje og sjette avdeling og statistikken viser at 8 Darling Simoni i 3. avdeling bare har kjørt inn 33.000 kroner på sine fire første løp denne sesongen, men at Ludvigsen har tro på at dette løpet vil hoppen vinne i på grunn av de hestene den konkurrerer med.

8 Orlando Knick har vært ute i flere sprintdistanser og det har blitt litt for langt frem og han har ikke den superstore toppfarten inne enda. Dette er en hest som jeg synes er best på litt lengre løp og jeg håper det blir litt tempo på det fra start, da tror jeg Orlando Knick kommer til å få et fint løp. Men blir det et tregt løp, så regner jeg med at Frode Hamre kommer til å kjøre tidlig opp og han er så god og sterk på sitt beste at han skal kunne vinne fra dødens, sier vår travekspert om bankeren i sjette avdeling.

Her er tipset for søndagens runde:

V65-1: 7, 8
V65-2: 1, 2, 6, 7, 9
V65-3: 8 Darling Simoni
V65-4: 2, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
V65-5: 5, 6, 8, 9, 10, 11
V65-6: 8 Orlando Knick

Pris: 480 kr.

Innleveringsfrist er søndag 18:15.

Hør hele tipset her.