Annonse

Tjomsland vinner også i galopp


Foto: Privat

Øystein Tjomsland fra Søgne er kjent som en av Norges beste travtrenere. I går kunne han innkassere seier på galoppbanen også. 

Det var hoppa Kharlovka som vant sitt første løp i karrieren på Øvrevoll galoppbane i Oslo. Den har i flere måneder blitt trent opp igjen etter en alvorlig skade på Tjomslands sandbane i Søgne av hans samboer Ann Jeanette Osmundsen.

For en måned siden dro hoppa til Halvard Soma på Øvrevoll for en siste finpuss. Det endte med seier på direkten – halvannet år etter hennes forrige løp.

Øystein Tjomsland vinner også på galoppbanen

Øystein Tjomsland vinner også på galoppbanen

– Min samboer Ann Jeanette gjorde en kjempejobb med henne. Jeg må takke eierne for at de stolte på meg og mitt opplegg når det gjelder opptrening. Dette viser at det er mulig å gå nye veier når det gjelder trening, sier Tjomsland til fagbladet Trav og Galoppnytt.

Denne helgen er Tjomsland på Solvalla i Stockholm, der han søndag sender ut Tekno Odin i «Elitkampen», med 300.000 svenske kroner i førstepremie.




Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer