Annonse

Tekno Odin og Tjomsland er historiske mestre!


Tekno Odin. Foto: Hesteguiden.com

Øystein Tjomsland og hans Tekno Odin tok seieren i norgesmesterskapet for kaldblodshester under V75-kjøringen på Sørlandets Travpark i kveld!

Det betyr at det ble den tredje NM-seieren på rad både for hest og kusk.

Målfotoet viser at Tekno Odin kunne gå alene over målstreken etter fullført løp med 3½ lengde ned til andreplassen og Tjomslands argeste konkurrent, nemlig Per Oleg Midtfjelds Lome Drage måtte nøye seg med en femteplass.

– Jeg hadde et stort forventningspress før løpet, men er veldig vandt til det. Det gikk ikke helt som forventet fra starten og vi havnet bakpå, men Tekno Odin hadde vel den råeste avslutningen jeg har kjørt med ham i et NM-løp før, sier Tjomsland til Fædrelandsvennen og skryter av jubelen han fikk fra et ekstatisk hjemmepublikum.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer