Annonse

Stor interesse før natt-travet


Fotograf: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

Årets absolutte høydepunkter på Sørlandets Travpark foregår denne helgen med natt-trav fredag og full V75-runde med NM både for hopper og kaldblodshingster på lørdagen. I denne artikkelen er fokuset det som skal skje på fredag og det ligger an til et godt oppmøte.

– Restauranten på fredag er helt full, og det er jo kjempemoro når det er det været i tillegg. Når den er full så gir det jo et godt signal om at det er mange som vet om og skal, og når restauranten er stupfull, så er det alle mann til pumpene, sier markedsansvarlig ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen, til KRS247.

Men før Vassendgutane går på scenen, så skal det avvikles 11 travløp og seks av disse danner grunnlaget for V65 som er noe dyr, men som inneholder to bankere, og den første kommer allerede i første avdeling.

– Ja, det er en hest som er i veldig, veldig god form, men jeg er selvfølgelig litt usikker på om han klarer å beholde teten, men sist han (1 Photo Lavec, red. anm.) møtte blant andre 6 Patricia Hastrup (DK), så ble han overflydd, men jeg har en følelse av at startbilen på Sørlandet kjører litt annerledes, kjører i et litt høyere tempo når den slipper feltet, og det tror jeg kan være til Photo Lavecs fordel. Så håper jeg det blir litt sånn vifteform som vi kaller det, da klarer 1 Photo Lavec å holde på teten. Det er en sjansebanker, men jeg har en god feeling på 1 Photo Lavec, den er i strålende form, og blir min ene banker i en veldig spennende omgang fredag, spillemessig, synes jeg, sier Ludvigsen.

Hele bongen ser slik ut:

V65-1 1 Photo Lavec
V65-2 4, 7, 9
V65-3 2, 3, 5, 7, 12
V65-4 2, 3, 5, 6
V65-5 6 Nyland
V65-6 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Prisen skal være 660 kroner og innleveringsfrist er 18:55.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer