Annonse

Stoler på Frode Hamre


Ingvar Ludvigsen (Foto: Pål Lomeland)

Frode Hamre kjører både Wikipeaks og Alwaysinblackpedia i søndagens V65-løp. Vår travekspert stoler på at han fører begge bankerne på den anbefalte kupongen inn til seier.

– Jeg har god tro på at begge bankerne vinner. Vi får ha troen på at Frode Hamre loser oss til cashen. Nå har vi brukt han som banker i to løp, og sjansen er stor for at det vil skje, sier Ingvar Ludvigsen.

Søndagens V65-løp er det siste løpet i sesongen, og Wikipeaks er en av bankerne Ludvigsen har valgt. Selv om hun har gjort 15 løp uten seire, har Ludvigsen allikevel troen.

– Hun møter rett motstand, og er mye bedre en raden. Hvis hun ikke sitter fast, og ikke begynner å galoppere skal hun og Frode Hamre vinne fjerde løp i V65. Den andre bankeren,  Alwaysinblackpedia, er også en ganske sikker vinner i løp seks, mener Ludvigsen.

Hele tipset ser slik ut:
V65-1:  1, 2, 4, 5
V65-2:  2, 3, 7
V65-3:  5, 7, 9, 11, 15
V65-4:  4 Wikipeaks
V65-5:  3, 4, 6, 9, 10
V65-6:  9 Alwaysinblackpedia

Pris: 300 kroner.

Her kan du høre en grundig gjennomgang av tipset til søndagens kjøring:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer