Annonse

Stoler på brødrene Mikkelsen


Geir Mikkelsen i sulkyen til Pave Odin - Arkivfoto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Etter å ha nesten fått inn seks rette sist, velger vår travekspert samme taktikk som forrige gang med to bankere i de to første avdelingene, og denne gangen er det lokale navn som blir satt først.

– Jeg tror på en skikkelig sørlandsdominans på søndag. Trond Mikkelsen trener 9 Pave Odin og det er Eirik Høitomt som sitter i sulkyen der i første avdeling, og i andre avdeling er det Geir Mikkelsen som både trener og kusker 8 Highland Breeze. Geir Mikkelsen er lillebroren til Trond Mikkelsen, sier Ingvar Ludvigsen til KRS247.

Markedsansvarlig ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen | Foto: Helge Martin Markussen

Ellers blir også flere Kari Anne Knutsen-trente hester viet litt ekstra oppmerksomhet blant markeringene i de andre løpene som du kan høre mer om i lydklippet nederst.

Tipset for søndagens V65-kjøring ser slik ut:

V65-1: 9 Pave Odin
V65-2: 8 Highland Breeze
V65-3: 1, 3, 8
V65-4: 2, 3, 6, 7, 9, 14
V65-5: 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12
V65-6: 1, 2, 8, 9

Pris: 504 kroner

Innleveringsfrist er søndag 18:15.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer