Annonse

Søndagens travtips


Fotograf: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

På søndag er det klart for travkjøring på Sørlandets Travpark, da kjøres det V65. Jeg har fått besøk i studio av Ingvar Ludvigsen, travekspert ved Sørlandets Travpark. Han gir utfyllende og gode tips tips foran søndagens løp, som ser ut til å by på vått vær.

– I gamle dager ble det blytungt for hestene, men slik er det ikke i dag. Banene blir hardere når nedbøren kommer, og det er bedre for beina til hestene, sier Ingvar Ludvigsen.

Markedsansvarlig ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen | Foto: Helge Martin Markussen

Markedsansvarlig ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen | Foto: Helge Martin Markussen

I tillegg til bankeren i første avdeling, har traveksperten også stor tro på Gompen Elden i femte avdeling. Resten av Ludvigsens kupong ser slik ut:
V65-1:  2 Voje Per
V65-2:  1, 4, 8, 9, 10, 12
V65-3:  6, 7, 8
V65-4:  1, 6, 11
V65-5:  6 Gompen Elden
V65-6:  1, 3, 4, 7, 8, 9, 10

Spiller du denne bongen vil det komme på 378 kroner, og husk å levere bongen innen 18.15 på søndag. Du kan høre om tips til andre hester det kan være lurt å ha med, i lydklippet nedenfor. Der går Ludvigsen grundig til verks når han ser for seg søndagens løp.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer