Annonse

Søndagens travtips


Foto: Arkiv

På søndag er det igjen klart for travkjøring på Sørlandets Travpark. Da kjøres det V65, og i den anledning gir Richard Ekhaugen fra Sørlandets Travpark noen tips til folket.

– Vi håper jo på noen overraskelser, det er det som utgjør de store pengene. Jeg har gardert ganske bredt i et par løp, og får vi inn noen dype drag i de løpene kan det bli penger på søndagen, sier Ekhaugen.

Richard Ekhaugen (Foto: Ann Helen Gjerde)

Richard Ekhaugen (Foto: Ann Helen Gjerde)

På kupongen har Ekhaugen satt inn en banker i femte avdeling. Kleppe Snigen kjøres av Kjetil Djøseland, og er hesten han har mest tro på i dette løpet.

– Kleppe Snigen er en fantastisk flott traver, var strålende i årsdebuten. Djøseland dro heller ikke ned draskylappene, som kan gjøre at hesten får et ekstra gir på oppløpet, så det var tydelig at det var krefter spart. Da satte han også ny rekord, og han står perfekt inne i dette løpet, sier Ekhaugen.

Her er tipsene i kupongen
V65-1:  1, 6
V65-2:  1, 2, 10
V65-3:  1, 4, 6, 8, 12
V65-4:  1, 4, 6, 7, 10, 12
V65-5:  1 Kleppe Snigen
V65-6:  3, 4, 6

Pris for denne bongen ligger på 540, og skal du tippe må du levere inn bongen før 18.15 på søndag.

Hør de utfyllende tipsene her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer