KRS247.no

Henter værvarsel...

Sjanser med to bankere til søndag

Det er klart for den andre V65-kjøringen på Sørlandets Travpark i februar og denne gangen er det ikke nødvendigvis føreforholdene som gjør de seks avdelingene på søndag spennende.

1 Going Transs R. har fått nå to løp i kroppen, startet så sent som på onsdag på Bjerke, gikk da utvendig for lederen hele veien og koblet et sterkt grep. Men så kom det to hester som hadde blitt «smygi» med, som vi sier, og fikk et perfekt løp, de hentet ham inn akkurat i siste steget. Så det var knallgode hester i mot ved den anledning, denne gangen synes jeg hesten går ned en klasse og sitter ikke løpet fra onsdag i kroppen til hesten på søndag, så tror jeg han skal få en solid vinnersjanse, forklarer markedsansvarlig ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen til KRS247.

Den andre bankeren på kupongen til dette travtipset er 4 Sugar Road i andre avdeling. Det er Åsbjørn Tengsareid som sitter i sulkyen til denne hesten som han selv også trener. Vant sist på Sørlandets Travpark i kjøringen den 11. februar og bør ifølge Ludvigsen ha gode sjanser til å seire igjen.

Av andre høydepunkter i kjøringen på søndag finner vi en ny duell mellom 8 Tintin og 10 Gjerde Lilja, som kjempet mot hverandre på forrige V65-kjøring på Sørlandets Travpark. Da var det 8 Tintin som kom først i mål, med 10 Gjerde Lilja like bak. Hvem av de vinner denne gangen?

Ellers avsluttes kupongen i tipset med et, ifølge Ingvar Ludvigsen, vidåpent løp. Det til tross for at Øystein Tjomslands seierhest 2 Magnums Othello stiller til start og kan sikre seg sin niende strake seier.

– Men han debuterer bak startbilen og det kan være et lite minus, men er 2 Magnums Othello like bra som han har vist de siste startene, så skal han ha en sjanse. Jeg synes det er et veldig spennende løp bak den store favoritten for han møter tross alt mye bedre hester enn han har gjort i det siste. Skal jeg dra frem en hest ved siden av så er det 11 Ty Svarten, som har vært ute i steintøffe selskap og går ned en klasse sånn totalt sett og det kan være luringen i løpet, sier Ludvigsen.

Hele tipset ser slik ut:

V65-1: 1 Going Transs R. (NL)
V65-2: 4 Sugar Road (S)
V65-3: 2, 4, 9, 10
V65-4: 8, 10
V65-5: 2, 4, 5, 6, 9
V65-6: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Prisen er 480 kroner og innleveringsfristen er søndag klokken 18:15.

Her kan du høre en grundig gjennomgang av alle markeringene.