Annonse

Satser stort denne helgen


Foto: Pål Lomeland

På grunn av at ingen fikk seks rette forrige helg, så er det stor mulighet til å få en ganske stor utbetaling denne helgen. Derfor velger vår travekspert å sette opp en litt dyrere bong enn vanlig.

– Jeg synes det er superinteressant og har jobbet veldig mye for å finne de beste objektene. Og jeg har en god følelse på at denne vil gi en god utbetaling, sier Ingvar Ludvigsen til KRS247.

Han har kun valgt en banker, den kommer i V65-3, nemlig 8 Forick Hall.

– Han har heldigvis ikke blitt fårikål. Han er en fantastisk bra hest som deltar i et montéløp, som er der rytterne sitter oppå hesten fremfor å sitte i en sulky. Hesten har gått ni montéløp i sin karriere og har en god rytter på ryggen. Jeg tror at han har en solid sjanse til å vinne, sier Ludvigsen.

Hele tipset ser slik ut:
V65-1: 1, 2, 4
V65-2: 1, 5, 7
V65-3: 8 Forick Hall
V65-4: 1, 2, 8, 10
V65-5: 2, 3, 4, 6
V65-6: 1, 5, 10, 11

Pris: 576 kroner.

Her kan du høre en grundig gjennomgang av tipset til søndagens kjøring.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer