Annonse

– Satser på en perfekt kveld


Markedsansvarlig ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen | Foto: Helge Martin Markussen

Denne helgen er det klart for noe så uvanlig som kveldskjøring på en lørdag på Sørlandets Travpark. Det er svenskene som får æren av å være vert for V75-kjøringen tidligere på dagen og straks etter at siste firbeinte har gått i mål hos søta bror, er det klart for V65-kjøring i Kristiansand.

– Vi får satse på at så mange som mulig vil ta vorspielet hos oss, så kan vi se om ikke de kan få en perfekt kveld med en fin gevinst også, sier vår travekspert Ingvar Ludvigsen.

Han har valgt seg ut to bankere denne uken og den første kommer allerede i første avdeling i form av 5 Well Built* (US) og 5 Høvåg Ask i den andre avdelingen. Det er også noen innslag av Liverpool på startstreken i en av de senere avdelingene.

Hele tipset ser slik ut:

V65-1: 5 Well Built* (US)
V65-2: 5 Høvåg Ask
V65-3: 1, 7, 9
V65-4: 5, 7, 8, 9, 10
V65-5: 5, 10, 11, 12
V65-6: 1, 2, 3, 7, 9

Pris: 300,-

Innleveringsfristen er 19:10 lørdag kveld.

Her får du en grundigere gjennomgang av Ingvars tips foran lørdagens kjøring.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer