Annonse

Rekordtidlig travtips før søndag


Åsbjørn Tengsareid i sulkyen til Yankee Cat - Foto: Hesteguiden.com

Det er ikke før 1. påskedag det kjøres V65 på Sørlandets Travpark, men siden dagen i dag er den siste «svarte» dagen i kalenderen før kjøringen, er vi klare med tipsene allerede i dag. Og Richard Ekhaugen venter med bankeren til siste avdelingen.

– Ja, det er ganske mange åpne løp, spesielt det nest siste hvor du må ha tro på begge hestene, sier samfunns- og mediekontakt ved Sørlandets Travpark, Richard Ekhaugen til KRS247.

Han viser til 4 Comecatchme C.J. og 7 Touch My Shadow (DK) som stiller til start i V65s 5. avdeling. Førstnevnte har bare vunnet en gang i år med Pål Buer i suklyen, mens 7 Touch My Shadow har en glimrende tre seire på rad i de tre siste løpene.

Men bongens sikreste markering kommer i siste avdeling ved 8 Yankee Cat.

– Det er en hest som legger ørene bakover når den setter opp farten og i de siste løpene har hun også travet med bomull i ørene. Når de tas ut, får hesten hørt mer og da vet trenerne at hun har et ekstra gir å sette inn, forklarer Ekhaugen.

Ukens tips ser slik ut:
V65-1: 1,3,6,7
V65-2: 1,9
V65-3: 1,4,6,7,9
V65-4: 6,7,8,9,11
V65-5: 4,7
V65-6: 8 Yankee Cat

Pris: 400 kroner
Innleveringsfristen denne gangen er skjøvet til 19:10 på søndag.

Hør en grundig gjennomgang av markeringene her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer