Annonse

– Mikkelsen vinner nok sin femte strake seier


Fotograf: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

På søndag er det klart for travkjøring på Sørlandets Travpark, da kjøres det V65. Denne søndagen har Ingvar Ludvigsen, travekspert ved Sørlandets Travpark, satt opp bare en banker på kupongen.

– Dette er en herlig traver som sørlendingen Geir Mikkelsen har i sin varetekt. Hesten står med fire strake seiere, og utvikler seg i takt med grunnlaget. Dette er en hest som kommer til å vinne mange løp, og i søndagens løp møter den riktig selskap, sier Ludvigsen.

Foto: Pål Lomeland

Ludvigsen snakker om hesten Syoss, som står som banker i fjerde avdeling. I tillegg til denne hesten, ser resten av kupongen slik ut:
V65-1: 11, 12
V65-2: 4, 5, 12
V65-3: 2, 3, 4, 5, 6, 8
V65-4: 6
V65-5: 2, 3, 8, 9, 10
V65-6: 4, 10

Spiller du denne bongen vil det komme på 360 kroner, og husk å levere bongen innen 18.15 på søndag.

Hør tipsene her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer