Annonse

Vår travekspert satser stort før årets siste storløp


Glen Ord Superb kommer til Travparken - Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Det er klart for den aller, aller siste V75-kjøringen på Sørlandets Travpark. Forrige uke ble det så å si favorittseier i alle løpene, det ga en utrolig beskjeden utbetaling. Denne gangen vil Ingvar Ludvigsen gå «all-in» for å sikre en fete lommebok før julehandelen.

– Ja, det gikk såpass dårlig sist at nå må vi rett og slett bare satse, sier Ludvigsen om at bongen denne uken har en kostnad på 600 kroner.

Foto: Pål Lomeland

Ingvar Ludvigsen (Foto: Pål Lomeland)

Han anbefaler da flere om å gå sammen for å dele innsatsen. I tillegg er det nok av spennende løp å se frem til. Deriblant ligger det an til en omkamp for 11 Victory Lap og 10 Thai Navigator, som måtte se seg slått av 8 Glen Ord Superb i varmblodsderbyet i september.

– Jeg tror ikke det blir revansje for de, sier Ingvar Ludvigsen som har plukket nettopp debyvinneren som en av ukens to bankere.

Den andre bankeren satt litt lenger inne.

– Jeg bestemte meg faktisk ikke før jeg kom i studio på at jeg ville gå for en banker i den første avdelingen på 3 Kleppe Slauren, sier vår travekspert.

Ukens tips ser slik ut:

V75-1: 3 Kleppe Slauren
V75-2: 1, 6, 7, 8, 9
V75-3: 1, 2, 4, 5
V75-4: 1, 2, 4, 6, 9
V75-5: 6, 8, 12
V75-6: 8 Glen Ord Superb
V75-7: 3, 5, 10, 11

Pris: 600 kroner

Her kan du høre en grundig gjennomgang av hvorfor Ingvar Ludvigsen har plukket nettopp disse hestene til bongen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer