Annonse

– Knallfine løp


Arkivfoto: Helge Martin Markussen

Vår travekspert Ingvar Ludvigsen gleder seg til årets siste V65-kjøring på Sørlandets Travpark og han satser høyt på bongen med en av de dyreste. Men det har sin naturlige forklaring.

– Det pleier ofte å være sånn at det blir tynt i rekkene utover høsten, men det er mange kvalitetsfylte løp og flere av de holder V75-klasse, sier Ludvigsen til KRS247.

Han sparer bankeren til årets siste avdeling, nemlig 4 Princess Of Love (S).

– Det er ei kapabel hoppe som kom ut etter en lang pause sist og fikk tatt teten ganske fort. Men hun ble speedet ned av 3 Tuff Enuff (S) mot slutten. Jeg forventer at hun står godt forberedt og kan ta seieren denne gangen. Hun har vunnet nesten halvparten av startene sine, sier markedsansvarlig ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen.

Årets siste bong ser slik ut:

V65-1: 1, 6, 7
V65-2: 2, 3, 10, 11
V65-3: 7, 9, 10
V65-4: 7, 9, 13
V65-5: 2, 3, 5, 7, 9, 10, 12
V65-6: 4 Princess of Love (S)

Totalpris: 756 kroner

Innleveringsfrist er søndag 18:15.

Merk: Nummer 7 i femte avdeling kom ikke med i direktesendingen, men blir altså gjennomgått i lydfilen under.

Her kan du høre en grundig gjennomgang av alle markeringene.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer