Annonse

Kan risikere dagbøter


Malin Berås er tilbake på Sørlandets Travpark med to hester denne helgen.

Malin Berås kan bli nødt til å betale Lotteritilsynet en bot hver dag på inntil 5000 kroner dersom hun ikke slutter å drive markedsføring for spillselskapet Leo Vegas.

Det er klart etter at hun i dag fikk et vedtak i posten. Hun har fått frist på seg til mandag til å fjerne sin aktive link til spillselskapet på sin egen nettside, de krever også at all reklame på annet utstyr skal bort. I tillegg krever Lotteritilsynet at det planlagte arrangementet «Vegas Party» under Oslo Grand Prix den 13. juni må avlyses.

– Jeg har fjernet reklamen på Twitter og sosiale medier, men bloggen min kan de ikke gjøre noe med, siden den er på et .com-domene, sier Malin Berås til Dagbladet og er egentlig ikke så veldig bekymret over trusselen fra tilsynet.

– De har vært i kontakt med min advokat og jeg prøver ikke å tenke så mye på denne saken. Jeg vet at de ønsker å stoppe den kommende festen, men det er en fest som ikke kan stoppes, sier Berås.

Men Lotteritilsynet sier at festen er en av aktivitetene som innebærer ulovlig markedsføring.

– Formålet er å promotere Leo Vegas, sier seniorrådgiver Monica Kjelsnes i Lotteritilsynet til avisen. De mener også at Berås må fjerne reklamen på sin blogg til tross for at den ligger på et .com-domene siden forbudet mot markedsføring også rammer innholdet på utenlandske nettsider dersom siden har et innhold som er rettet mot Norge. I dette tilfellet er nettsiden driftet av en norsk statsborger som bor i Norge.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer