KRS247.no

Henter værvarsel...

Kan risikere dagbøter

Malin Berås kan bli nødt til å betale Lotteritilsynet en bot hver dag på inntil 5000 kroner dersom hun ikke slutter å drive markedsføring for spillselskapet Leo Vegas.

Det er klart etter at hun i dag fikk et vedtak i posten. Hun har fått frist på seg til mandag til å fjerne sin aktive link til spillselskapet på sin egen nettside, de krever også at all reklame på annet utstyr skal bort. I tillegg krever Lotteritilsynet at det planlagte arrangementet «Vegas Party» under Oslo Grand Prix den 13. juni må avlyses.

– Jeg har fjernet reklamen på Twitter og sosiale medier, men bloggen min kan de ikke gjøre noe med, siden den er på et .com-domene, sier Malin Berås til Dagbladet og er egentlig ikke så veldig bekymret over trusselen fra tilsynet.

– De har vært i kontakt med min advokat og jeg prøver ikke å tenke så mye på denne saken. Jeg vet at de ønsker å stoppe den kommende festen, men det er en fest som ikke kan stoppes, sier Berås.

Men Lotteritilsynet sier at festen er en av aktivitetene som innebærer ulovlig markedsføring.

– Formålet er å promotere Leo Vegas, sier seniorrådgiver Monica Kjelsnes i Lotteritilsynet til avisen. De mener også at Berås må fjerne reklamen på sin blogg til tross for at den ligger på et .com-domene siden forbudet mot markedsføring også rammer innholdet på utenlandske nettsider dersom siden har et innhold som er rettet mot Norge. I dette tilfellet er nettsiden driftet av en norsk statsborger som bor i Norge.