Annonse

Jackpot og åpen omgang denne helgen


Fotograf: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

Når Sørlandets Travpark har V65-kjøring denne helgen, er det jackpot med nesten doble utbetalinger til de med seks rette. Noen de løpene som kjøres er veldig åpne, men markedssjefen på travparken har en plan.

Foto: Pål Lomeland

Markedssjef ved Sørlandet Travpark, Ingvar Ludvigsen. | Foto: Pål Lomeland

– Det er noen løp hvor det ser ut som vi har noen klare favoritter, men det er en del gallopp og usikkerhet knyttet til dem slik jeg ser det, forteller Ingvar Ludvigsen til KRS247.

Han spiller med to bankere og ellers nokså bredt.

– Nummer 5, Remspik, i andre avdeling har utviklet seg kraftig i regi av Anne Grete Rasmussen. Den var dønn overlegen sist og spurtet godt nest sist. I fjerde avdeling har vi en fireåring i fin utvikling under Frode Hamre. Comecatchme CJ har nummer 11, og har kapasitet til å vinne løpet solidt. Den er banker, selv om det kryr av outsidere her, sier Ludvigsen.

1. 1 – 4 – 7

2. 5 Remspik

3. 2 – 3 – 7 – 10

4. 11 Comecatchme C. J.

5. 1 – 2 – 7 – 8 – 10

6. 2 – 6 – 9 – 10 – 11

Hør Ludvigsens resonnement i travtipset her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer