Annonse

– I morgen møtes eliten


Foto: Richard Ekhaugen

På lørdag er det klart for travkjøring på Sørlandets Travpark, da kjøres det V75. Denne lørdagen har Ingvar Ludvigsen, travekspert ved Sørlandets Travpark, stor tro på lokaleide Sejer Gammelsbæk, som står som banker i et løp til ære for avdøde Kristen T Gundersen.

– Dette er det største og mest prestisjetunge løpet som kjøres for varmblodshestene hos oss i løpet av sesongen. Dette er et æresløp for en nestor i norsk travsport, Kristen T Gundersen fra Grimstad. Han har betydd mye for travsporten, og jeg blir nesten rørt når jeg tenker på hva han har gjort for sporten og menneskene. Det sier Ingvar Ludvigsen, travekspert ved Sørlandets Travpark.

Foto: Pål Lomeland

Foto: Pål Lomeland

I tillegg til bankeren i skjette avdeling, har traveksperten også stor tro på Trons Vilje, med den rutinerte Lars Anvar Kolle som kusk. Resten av Ludvigsens kupong ser slik ut:

V75-1:  1, 8, 9, 13, 14
V75-2:  3, 5, 6, 8
V75-3:  2, 5, 7, 8, 12
V75-4:  3, 4, 6
V75-5:  2 Trons Vilje
V75-6:  3 Sejer Gammelsbæk
V75-7:  5, 6

Spiller du denne bongen vil det komme på 300 kroner, og husk å levere bongen innen 15.00 på lørdag. Du kan høre om tips til andre hester det kan være lurt å ha med, i lydklippet nedenfor. Der går Ludvigsen grundig til verks når han ser for seg lørdagens løp.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer