Annonse

Her får du tipsene før lørdagens V75


Foto: Ann Helen Gjerde

På lørdag er det klart for V75 på Sørlandets Travpark. Ingvar Ludvigsen, travekspert ved Sørlandets Travpark, har kommet i studio for å gi noen utfyllende tips som kan være til god hjelp hvis man vil satse på seier.

– Det er dobbel jackpot, nesten åtte millioner ekstra i potten, for de som klarer å få syv rette. Når syv rette normalt gir 15 tusen kroner, så vil du nå få mellom 35 og 40 tusen på den samme rekka. Det gjør omgangen ekstremt spennende, sier Ludvigsen.

Foto: Pål Lomeland

Foto: Pål Lomeland

Traveksperten har satt inn tre bankere i lørdagens løp. I første avdeling står en hest han har veldig tro på, ifølge Ludvigsen er Ulsrud Tea den beste hoppa i Norge. Så har han også stor tro på hesten han har satt som banker i andre avdeling.

– Han er rask fra start, og treneren melder at ingen er i nærheten av å hente en lengde på hesten fra start. Jeg tror Shotproof får tet, og det blir muligens en kamp mellom ham og Chipover S.S, men at Shotproof holder unna, sier Ludvigsen.

Slik ser bongen ut, nedenfor kan du også få tips til andre hester det kan være lurt å ha i bakhodet.
V75 – 1:  15 Ulsrud Tea
V75 – 2:  1 ShotProof
V75 – 3:  1, 2, 3, 4, 5, 8, 10
V75 – 4:  1 Anthony Downs
V75 – 5:   5, 6, 9, 13, 15
V75 – 6:  1, 2, 4, 5, 7, 9, 11
v75 – 7:  1, 2, 4, 14

Lørdagens bong ender med en prislapp på 440 kroner, og du må levere denne bongen innen lørdag kl 15 hvis du vil være med å tippe.

Hør alle tipsene her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer