Annonse

Helaften på Travparken lørdag


Fotograf: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

Denne lørdagen er det to spennende kjøringer hos Rikstoto. Den ene er selvsagt V75-omgangen i samarbeid med Sverige i Åby, den andre er V65 på kvelden. Sørlandets Travpark kaller lørdagskvelden for «Saturday Night Racing» med både livemusikk, god stemning og i hovedrollen en ganske spennende omgang.

Tipset fra markedssjef ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen, starter med to bankere som kan være med på gjøre lørdagskvelden komplett.

– Jeg starter første avdeling med en veldig fin hest som heter 10 S.K.’s Spartacus, som trenes og kjøres av en gammel sørlandskjenning. Han var trener her i mange år, Kjetil Roe, som har fått en veldig fin hest på beina her som er kapabel. Har bare vunnet ett løp i sitt liv så langt, men hesten er bra og møter et helt riktig selskap på lørdagskvelden. Så selv i fra bakspor så vil han komme fint til og så kommer han til å blåse det til slutt, sier Ludvigsen til KRS247 om den første bankeren.

I andre avdeling er bankeren 6 Professor Ø.K.

– Det er litt av en professor. Hesten er knallgod, hesten har kun gått tre løp i sitt liv og kom nå ut etter fire måneders pause og vant sprett-enkelt på ny rekord på Forus Travbane. Dette er en hest som Kjetil Djøseland kommer til å få veldig mye moro med fremover, og kommer nok også til å være med i derbydiskusjonen når den tid kommer, tror jeg, hvis han fortsetter utviklingen gjennom sommeren, forteller han.

Rekorden som ble satt på Forus Travbane skjedde i 7. løp den 14. april og tiden ble 29,6 på 2060 meter.

Hele bongen som Ingvar Ludvigsen har satt opp foran lørdagens V65-kjøring er:

V65-1: 10 S.K.’s Spartacus
V65-2: 6 Professor Ø.K.
V65-3: 1, 4, 8, 9
V65-4: 3, 4, 5, 7, 8, 10, 12
V65-5: 2, 4, 5, 6
V65-6: 1, 5, 6, 11, 12

Pris er 560 kroner og innleveringsfristen er lørdag 19:30.

Hør en grundig gjennomgang av tipsene her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer