Annonse

Har tro på Lille Jim og Ubuntu


Ubuntu er en av to bankere i søndagens løp. (Foto: Ann Helen Gjerde)

På søndag er det klart for travkjøring på Sørlandets Travpark, da kjøres det V65. Jeg har fått besøk i studio av Ingvar Ludvigsen, travekspert ved Sørlandets Travpark. Han gir utfyllende og gode tips tips foran søndagens løp.

– Hvis Ubuntu ikke vinner, sliter jeg. Da er det mange som kan vinne. Han står fint til i dette løpet, selv om han møter noen hester som har tjent mer penger enn ham. Jeg tror han glir tidlig til front, og fra tet skal han ha en solid vinnersjanse, sier Ingvar Ludvigsen.

Foto: Pål Lomeland

Foto: Pål Lomeland

I tillegg til bankeren i sjette avdeling, har traveksperten også stor tro på Lille Jim i tredje avdeling. Resten av Ludvigsens kupong ser slik ut:
V65-1:  2, 6, 9
V65-2:  3, 8, 10, 11
V65-3:  Lille Jim 3
V65-4:  1, 4, 11
V65-5:   Alle tolv hestene
V65-6:   Ubuntu 3

Spiller du denne bongen vil det komme på 436 kroner. Du kan høre om tips til andre hester det kan være lurt å ha med, i lydklippet nedenfor. Der går Ludvigsen grundig til verks når han ser for seg søndagens løp.

Skal du tippe må du huske å levere bongen innen klokken 18.15 på søndag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer