Annonse

– Han er billedskjønn og god til å løpe


Geir Mikkelsen varmer opp Pave Odin (Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com)

På søndag er det klart for travkjøring på Sørlandets Travpark, da kjøres det V65. Denne søndagen har Ingvar Ludvigsen, travekspert ved Sørlandets Travpark, satt opp bare en banker på kupongen.

–Pave Odin er en hest som er utrolig billedskjønn, og veldig god til å løpe. Hesten var kanongod, men fikk en liten down da han skulle kjempe om de virkelig store pengene i blant annet norsk Derby. Men det så ut som om formen virkelig var tilbake sist løp, sier Ludvigsen.

Foto: Pål Lomeland

Foto: Pål Lomeland

Pave Odin står som banker i første avdeling, og er den eneste bankeren på kupongen. I tillegg til denne hesten, ser resten av kupongen slik ut:

V65-1: 9, Pave Odin
V65-2: 6, 9, 10
V65-3: 2, 3, 4
V65-4: 2, 4, 6, 7
V65-5:  7, 10, 11
V65-6: 8, 11

Spiller du denne bongen vil det komme på 216 kroner, og husk å levere bongen innen 18.15 på søndag.

Hør tipsene her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer