Annonse

Gleder seg til dagens løp


Kusk og trener Øystein Tjomsland.

Øystein Tjomsland vil få oppfylt en av sine største drømmer dersom han og Tekno Odin tar seiren i NM på Sørlandets travpark i kveld.

– Jeg har gledet meg til denne dagen lenge. NM på hjemmebane er noe stort og vi skal prøve å vinne det for tredje gang på rad. Det blir ikke enkelt med Lome Brage på innsiden, men vi skal gjøre et forsøk, sier Tjomsland til Rikstotos nettsider.

Til tross for at den argeste konkurrenten har fått det beste utgangspunktet med å stille som nummer 1, tar ikke Tjomsland sorgene på forskudd.

– Vi skal regnes med vinnersjanse. Løpsutviklingen vil selvfølgelig avgjøre mye. Får Lome Brage lede for lenge, blir han tøff å slå. Det blir uansett veldig spennende og jeg drømmer på den tredje strake NM-seieren med Tekno Odin, det er noe helt spesielt å vinne på hjemmebane, sier Øystein Tjomsland.

Om det blir den tredje strake på rad, får vi først vite etter at det nest siste løpet har blitt kjørt på Sørlandets Travpark i kveld kl. 20:20.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer