Annonse

Gjett hvem som er banker på søndag


Kusk og trener Øystein Tjomsland.

Det er selvfølgelig hjemmefavoritten Øystein Tjomsland. Heller ikke denne V65-kjøringen på Sørlandets Travpark er uten Tjomsland på plass som banker på bongen. Travekspert Ingvar Ludvigsen stoler igjen på den legendariske treneren og kusken.

Det blir en nokså sen kveld på Sørlandets Travpark på søndag grunnet svenske storløp på ettermiddagen. Det skal ikke være til hinder for Tjomsland, mener Ludvigsen. Særlig en litt tilårskommen «nykommer», Loquito Star, skal gjøre jobben.

– Det er en hest i rivende utvikling. Det er kanskje spesielt å si det om en hest som er sju år, men den slet med mye galopp. Etter at hesten kom til Øystein Tjomsland har den vunnet to løp og tatt en fjerdeplass. Nå er den i riktig selskap, og jeg tror den bare dundrer til på direkten, sier Ludvigsen til KRS247.

Ludvigsens travtips ser slik ut denne uken:

1. Alle ni
2. 5 – Loquito Star
3. 2-3-7-8-9
4. 3 Global Rumour
5. 1-2-7
6. 2-3-5

Bongen koster 405,- og spillefrist er søndag klokken 1910.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer