Annonse

Først Olympiatrav, så Damenes Aften


Markedsansvarlig ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen | Foto: Helge Martin Markussen

Det er Damenes Aften på Sørlandets Travpark lørdag kveld, men det er plass til gutta også. Bare ikke i VIP-restauranten forteller Ingvar Ludvigsen. 

– Nei der er det kun for damene, med masse forskjellige aktiviteter, konkurranser og underholdning, sier Ludvigsen som legger til at den andre delen av restauranten er åpen for alle.

Før travløpene på Sørlandets Travpark er det Olympiatravet fra Åby på storskjerm. De norske favorittene Support Justice og B.B.S Sugarlight kjører om 1,5 millioner svenske kroner, og de løpene kan sees på storskjerm i restauranten.

Det er jackpotomgang på travparken denne lørdagen, som gir enda mer penger å spille om. Vi håper på 6 rette, og storutbetaling.

Her er Ingvar Ludvigsens tips:

V65 1: 6 Edson Boko

V65 2: 1-3-4-5-9-12
V65 3: 2-5-8
V65 4: 3-4-8-9-10
V65 5: 5 Tin Balder
V65 6: 7-9-12

Kostnad 270 ,-
Her får du grundig gjennomgang av alle løpene:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer