KRS247.no

Henter værvarsel...

Favorittpreget runde på søndag

Med dobbeltbooking hos Geir Mikkelsen og beinbrudd hos Lars Anvar Kolle har det kommet mange kuskendringer i forkant av det som av vår travekspert vil være en runde der det er favorittene som kan ta seieren i avdelingene.

Men Ingvar Ludvigsens bankere denne uken er totalt forskjellige.

– Dette her er som jeg ser det en ny vinnermaskin fra Øystein Tjomsland, kom ut etter et halvt års pause i hans regi nå. Stod med to seire fra da hesten stod i Bergen, nå har den kommet til Tjomsland, så dunderfin ut i det første løpet han startet her på Sørlandets Travpark. Jeg tror den kommer til å rade opp ti strake seire og da taper den ikke det løpet her til søndag, sier markedsansvarlig ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen til KRS247 om bankeren i tredje avdeling, 8 Magnums Othello.

8 Siberian Photo imponerte meg noe voldsomt sist på Bjerke, da galloperte hesten i en trang situasjon i første svingen, ble liksom litt halvveis påkjørt der. Hvem som har skylda av de to kuskene som havna i den krangelen om posisjonene, det skal ikke jeg si hundre prosent. Men hesten havnet langt bak, angrep igjen via tredjespor 1100 meter fra mål og ble hengende ute i tredjespor og spurtest fortest av samtlige og var en halv lengde bak i mål, hvis det var så mye. 1.13,4 viste klokka mi siste 1000 meter da jeg gikk gjennom løpet, og for de som følger med, så er det sterke saker når hesten ikke har tjent mer enn 54 000 kroner. Denne hesten her vinner hvis den er 80 prosent i form, så dette er en vel så sikker vinner for meg på søndag, men det er ikke andre i fagpressen like enig i, men han blir favoritt men ikke så tung favoritt som mange av de andre denne søndagen. Så denne her er superspennende, sier Ludvigsen.

Hele tipset denne uken ser slik ut:

V65-1: 1, 2
V65-2: 2, 6, 7, 9
V65-3: 8 Magnums Othello
V65-4: 8 Siberian Photo
V65-5: 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10
V65-6: 4, 6, 7, 8, 10, 11

Prislapp på bongen er 384 kroner og innleveringsfristen er kl. 18:15 på søndag.

Hør en grundig gjennomgang av helgens runde her.