Annonse

Er ikke bekymret for snøværet


Foto: Richard Ekhaugen

Søndag kveld braker det løs med årets andre løp. Selv om det er vanskelig å spå utfallet av løpene etter en lengre vinterpause for flere av hestene skal ikke været være en utfordring for hestene såfremt banemannskapene får gjort jobben sin. Markedssjef ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen, mener banemannskapene skal klare å kjargjøre banen til V65 på søndag.

– Jeg tror ikke været betyr noe for hestenes del. Det er mer for banemannskapet som får en stri tørn gjennom helga, men de er dyktige så jeg er ikke redd for at vi skal få vanskeligheter, sier Ludvigsen til KRS247.

Det verste vil være om det blir væromslag og telen i bakken slipper, men værvarslene tilsier at det kommer til å holde seg kaldt. Kulda gjør ikke så mye fra eller til for løpstidene, men det er likevel en vanskelig kjøring hvis man skal tippe på hest denne helgen etter en lang pause for flere av hestene. Ingvars travtips lyder som følger.

1. 7 Urakas Gilbak
2. 7 Darling AM
3. 1-3-4-7-9
4. 1-3-5-6-8-10
5. 2-3-4-5-11
6. 1-8-10

Bongen koster 450 kroner og må leveres innen søndag klokka 1815.

Hør et fyldig travtips i spilleren under.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer