Annonse

Epona arrangerer Baltic Cup


Thea Ahlbom Johansen er også et av de norske håpene i juniorklassen under Baltic Cup - Foto: Epona Ryttersenter

Hvert år arrangeres Baltic Cup, som er fem ulike stevner innen sprangridning. Epona Ryttersenter i Sørlandsparken er det norske vertskapet for den tredje runden av årets utgave.

– Vi har fått drøye 100 påmeldte ekvipasjer til årets arrangement, sier stevneleder Linn Elisabeth Eidsaa til KRS247.

Linn Elisabeth Eidsaa (Foto: Alf Otto Fagermo)

Linn Elisabeth Eidsaa (Foto: Alf Otto Fagermo)

Det er rundt halvparten av det de hadde forventet å få med seg til stevnet og hovedgrunnen til dette skyldes at årets arrangement kolliderer med EM for ponnier i Sverige som er allerede neste helg.

– Vi har litt færre påmeldte fra blant andre Sverige, siden det er enklere for de å holde seg der siden mesterskapet er der, sier Eidsaa.

Stevnet åpnes av selveste ordføreren i Lillesand i morgen og iløpet av helgen vil det blir konkurranser for juniorer og ponnier i tre ulike kategorier.

– De er delt inn i tre basert på høyde, der de laveste hindrene er i kategori 3 og de høyeste er i kategori 1, forklarer stevnelederen.

Et av de lokale håpene som kan hevde seg, er Amalie Drivenes som rir for Sørlandsparken rideklubb. Hun stiller i juniorklassen med ponnien Inova Light.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer