KRS247.no

Henter værvarsel...

Epona arrangerer Baltic Cup

Hvert år arrangeres Baltic Cup, som er fem ulike stevner innen sprangridning. Epona Ryttersenter i Sørlandsparken er det norske vertskapet for den tredje runden av årets utgave.

– Vi har fått drøye 100 påmeldte ekvipasjer til årets arrangement, sier stevneleder Linn Elisabeth Eidsaa til KRS247.

Linn Elisabeth Eidsaa (Foto: Alf Otto Fagermo)

Linn Elisabeth Eidsaa (Foto: Alf Otto Fagermo)

Det er rundt halvparten av det de hadde forventet å få med seg til stevnet og hovedgrunnen til dette skyldes at årets arrangement kolliderer med EM for ponnier i Sverige som er allerede neste helg.

– Vi har litt færre påmeldte fra blant andre Sverige, siden det er enklere for de å holde seg der siden mesterskapet er der, sier Eidsaa.

Stevnet åpnes av selveste ordføreren i Lillesand i morgen og iløpet av helgen vil det blir konkurranser for juniorer og ponnier i tre ulike kategorier.

– De er delt inn i tre basert på høyde, der de laveste hindrene er i kategori 3 og de høyeste er i kategori 1, forklarer stevnelederen.

Et av de lokale håpene som kan hevde seg, er Amalie Drivenes som rir for Sørlandsparken rideklubb. Hun stiller i juniorklassen med ponnien Inova Light.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/216916159″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]