Annonse

– En spennende V65-omgang


Arkivfoto: Helge Martin Markussen

Det er bare i to av seks avdelinger det finnes én klar favoritt ifølge vår travekspert. I én av avdelingene er det så vidåpent at alle elleve hester må med.

2 Homme Hera er vel den beste hesten, men hun vinner sjelden og de andre favorittene er også veldig galloplystne, så her kan det komme en ordentlig smell og jeg gratulerer meg selv med at vi allerede har fått én rett, sier markedsansvarlig ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen til KRS247.

Ser en på statistikken som ligger på Rikstoto er 2 Homme Hera én av totalt to hester som stiller til start i det løpet med seier i et av sine fem siste løp. Den andre hesten er Lovise Mohaugen-trente 11 Fjord Jerka, som vant 2. juni på Biri med Lars Fredrik Kolle i sulkyen. Siden har hesten kommet på fjerdeplass, enda lenger bak og galloppert i de to siste løpene før søndagens kjøring på Sørlandets Travpark.

Her er hele tipset for denne kjøringen:

V65-1: 4, 6
V65-2: 5 Goldstile
V65-3: 1, 3, 4
V65-4: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
V65-5: 1, 5, 6, 9
V65-6: 7 Saturday Mornings (US)

Pris: 215 kroner

Innleveringsfrist er søndag kl. 18:15.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer