Annonse

– En sikker vinner


Foto: Pål Lomeland

På søndag er det klart for travkjøring på Sørlandets Travpark, da kjøres det V65. Jeg har fått besøk i studio av Ingvar Ludvigsen, travekspert ved Sørlandets Travpark. Denne søndagen har han stor tro på lokaleide Sejer Gammelsbæk.

–  Hesten har kjørt inn 1, 5 millioner, og blir en av våre bankere på søndag, sier Ludvigsen.

Ifølge Ludvigsen har det vært enklere å sette opp kupongen denne søndagen. I tillegg til bankeren i første avdeling, har traveksperten også stor tro på Theresa D med unge og lovende Johan K Eriksen som kusk. Resten av Ludvigsens kupong ser slik ut:

V65-1:  5 Sejer Gammelsbæk
V65-2:  3, 5, 6, 7, 11
V65-3:  8, 9
V65-4:  1, 2, 7, 8, 9 ,11
V65-5:  1, 2, 3, 7, 8, 9, 10,11
V65-6:  Theresa D

Spiller du denne bongen vil det komme på 480 kroner, og husk å levere bongen innen 18.15 på søndag. Du kan høre om tips til andre hester det kan være lurt å ha med, i lydklippet nedenfor. Der går Ludvigsen grundig til verks når han ser for seg søndagens løp.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer