Annonse

En nokså krevende V65 i Travparken


Foto: Arkiv

Radio Sør og KRS247s travekspert Ingvar Ludvigsen synes det har vært vanskelig å begrense seg denne helgen. To bankere må til for at bongen ikke blir for stor. Ludvigsen har klokketro på en stjerne fra 80- og 90-tallet. 

Som andre banker velger traveksperten hesten ved navn Carl Lewis. Den senere dopingavslørte legenden hadde dog ikke hatt en sjanse i søndagens løp, men navnebrorhesten har en god vinnersjanse.

– Han har gjort fine innsatser og møtt veldig gode hester i Rikstotoløp og har vist at formen er i anmarsj. Jeg tar en sjanse og banker Tjomslandtraveren, sier Ludvigsen til KRS247.

1. 5 Wayne Brogård
2. 3-8
3. 7 Carl Lewis
4. 1-3-5-6-7-15
5. 3-4-6-7-8
6. 1-4-5-6-8-11-12

Her er hele tipset som vil koste deg eller dere 420 kroner. Leveringsfrist er søndag klokken 1815.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer