Annonse

– En meget spennende omgang


Markedsansvarlig ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen | Foto: Helge Martin Markussen

På søndag er det klart for en ny V65-kjøring på Sørlandets Travpark og vår travekspert tar noen sjanser med markeringene til ukens bong.

– Ja, de to bankerne jeg har plukket ut til denne omgangen er ikke førstevalg hos fagbladene, men jeg har stor tro på at begge vil vinne, sier Ingvar Ludvigsen til KRS247.

Det er Geir Mikkelsen som sitter i sulkyen på den første bankeren 4 Chellas Girl, som har hos flere blitt tippet som et fjerdevalg, men Ludvigsen tror det kan være en lur investering på bongen.

Og i den sjette avdelingen sitter den andre bankeren 5 Erga Odin, som vil kunne ta seieren i følge vår travekspert med mindre det blir villmannskjøring i løpet.

Til sammen med markeringene i de fire andre løpene ser ukens tips slik ut:

V65-1: 6, 8, 9, 10, 12
V65-2: 4, 7, 9, 12
V65-3: 6, 7, 8, 10
V65-4: 2, 3, 9, 10
V65-5: 4 Chellas Girl
V65-6: 5 Erga Odin

Pris: 320 kr

Hør en grundig gjennomgang av markeringene her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer