Annonse

Én banker til søndag


Arkivfoto: Pål Lomeland

Denne helgen er det også travløp på Sørlandets Travpark, men i motsetning til forrige helg, med natt-trav og V75, så er det kun V65 på søndag ettermiddag. Men det er likevel noe spesielt med helgens runde.

– Det er en flott omgang og vi har vært så heldig å få jackpot til denne omgangen, så det er nesten 600.000 ekstra i fordeling til alle som er så heldige og dyktige, og klarer å få seks rette nå til søndagens løp. Så jeg har grublet lenge, og tror jeg har klart å finne en ganske spennende bong på gang til denne løpsdagen, sier markedsansvarlig ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen, til KRS247.

Ukens banker er 6 Moi Edel som kommer i fjerde avdeling. Statistikken viser at denne hoppen, som har Tekno Odin til far, har vunnet sine tre siste starter på Sørlandets Travpark.

– Jeg tror Moi Edel vinner igjen. Hun er mot et billig selskap denne gangen og jeg blir overrasket om traveren og Vidar Tjomsland ikke vinner V65-4. Så det er omgangens sikreste vinner, sier Ludvigsen.

Slik ser hele tipset ut:

V65-1: 2, 5
V65-2: 1, 3, 5, 7, 8, 10, 11
V65-3: 2, 4, 5
V65-4: 6 Moi Edel
V65-5: 4, 5
V65-6: 1, 3, 9

Pris: 252 kr.

Innleveringsfrist er 18:15.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer