Annonse

– En av årets mest åpne kjøringer


Foto: Pål Lomeland

Ingvar Ludvigsen hadde store problemer med å holde seg på matta når markeringene til ukens travtips skulle krysses av. Det er nemlig duket for mange åpne løp under lørdagens V75-kjøring.

– Ja, det er en veldig jevn runde. De fleste traveksperter jeg har snakker med sier at dette er en av de jevneste i hele år, sier Ludvigsen til KRS247.

Men han har likevel funnet plass til to bankere som han er nesten villig til å vedde jobben sin på går inn. Den sikreste er i 3. avdeling ved 3 Dream Superb, mens uovervinnelige Øystein Tjomsland sitter i sulkyen til 7 Bokli Vind som følge av at kameraten Geir Flåten er forhindret til å være på Sørlandet denne helgen.

Ingvars tips denne gangen gir følgende bong:

V75-1: 2, 4, 8, 11, 15
V75-2: 4, 7, 11
V75-3: 3 Dream Superb
V75-4: 3, 4, 5, 6, 9, 14
V75-5: 1, 7
V75-6: 1, 5, 9, 10
V75-7: 7 Bokli Vind

Pris: 360 kr

Her får du en grundig gjennomgang av løpene og enda mer informasjon om hestene vår travekspert gjerne ville hatt plass til.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer