Annonse

– En av årets beste omganger


Malin Berås er tilbake på Sørlandets Travpark med to hester denne helgen.

Vår travekspert sparer ikke på superlativene til søndagens V65-kjøring på Sørlandets Travpark og ser spesielt frem til montéløpet som er satt opp på en veldig spesiell måte.

– Vanligvis står hestene oppstilt etter hvor godt se selv har gjort det, men i dette løpet her er det hvor godt rytterne har gjort det som avgjør plasseringen til hestene. Det betyr at du har ganske urutinerte ryttere i front, mens de mer erfarne blir satt bakerst i feltet, sier Ingvar Ludvigsen fra Sørlandets Travpark til KRS247.

Markedsansvarlig ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen | Foto: Helge Martin Markussen

Markedsansvarlig ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen | Foto: Helge Martin Markussen

I dette løpet er også Madelen Berås tilbake på Sørlandet. Hun sitter på ryggen til 15 Red Filly, men Ludvigsen har aller mest tro på Kristine Kvarsnes, som sitter på ryggen til 14 Forick Hall. Han beskriver Kvarsnes som en av Norges beste voltere.

Ingvars tips til markeringer denne helgen:

V65-1: 1, 3, 5
V65-2: 6, 7, 10, 11, 12, 13, 14, 15
V65-3: 1, 2, 7
V65-4: 1, 3, 8, 9
V65-5: 1 Solør Svarten
V65-6: 7 Zoot Va Bene

Pris: 288 kr

Innleveringsfristen er søndag klokken 18:00.

Her hører du en grundigere gjennomgang ukens travtips.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer