Annonse

– Denne vinner NM for kaldblodshester


Foto: Eirik Stenhaug, Equus Media

På lørdag skjer det virkelige høydepunktet i løpet av helgen med SommerTravet på Sørlandets Travpark. For det første er det duket for en skikkelig bursdagsfeiring, men også fordi det ligger an til to meget spennende Norgesmesteskap, et av disse kan 2 Odd Herakles ta seier i.

– Han står best til av favorittene, og jeg tror han får tet og blir det ikke helt «galematiaskjøring» mot hesten så tror jeg 2 Odd Herakles spinner unna til slutt, men blir det et tøft tempo i løpet så kan alt skje. Men jeg tar en sjanse i en omgang jeg synes ser litt sånn enkel ut på en måte, men på en annen måte så føler jeg meg ikke trygg på de store favorittene heller hele veien. 2 Odd Herakles er en bra kandidat, men hvis man skulle gardert så er det selvfølgelig 11 Kleppe Slauren som står først til på kupongen, spesielt den, forklarer markedsansvarlig ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen, til KRS247.

Men for å holde prisen på kupongen nede velger han å banke 2 Odd Herakles i sjette avdeling.

Lørdag skjer både NM for kaldblodshopper og NM for kaldblodshingster og vallaker. I tillegg skal Sølvhesten kåres i en avdelingene som kjøres lørdag.

Slik ser hele tipset ut.

V75-1 1, 3, 5, 8
V75-2 5 Professor Ø.K.
V75-3 1, 2, 4, 5, 10
V75-4 4, 12
V75-5 3, 6, 7, 8, 10
V75-6 2 Odd Herakles
V75-7 1, 5, 6, 11

Pris: 400 kr

Innlevering cirka 15:00.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer