Annonse

– Den beste vinneren denne lørdagen


(Ultimate Photo, en av bankerne denne lørdagen. (Foto: Ann Helen Gjerde).

På lørdag er det klart for travkjøring på Sørlandets Travpark, da kjøres det V75. Denne lørdagen har Ingvar Ludvigsen, travekspert ved Sørlandets Travpark, stor tro på Ultimate Photo, en hest som er rask fra start.

– Dette er den beste vinnersjansen denne lørdagen. Jeg klinker til, og setter han som hovedbanker denne lørdagen. Treneren er optimistisk og hesten er rask fra start. Det sier Ingvar Ludvigsen, travekspert ved Sørlandets Travpark.

Foto: Pål Lomeland

Foto: Pål Lomeland

I tillegg til bankeren i tredje avdeling, har traveksperten også stor tro på Roli Eld, med Vidar Hop som kusk. Resten av Ludvigsens kupong ser slik ut:

V75-1:  1, 4
V75-2:  6 Roli Eld
V75-3:  6 Ultimate Photo
V75-4:  3, 6
V75-5:  1, 2, 3, 5, 10, 12, 13
V75-6:  5, 6, 7, 11
V75-7:  4, 5, 6, 10, 14

Spiller du denne bongen vil det komme på 270 kroner, og husk å levere bongen innen 15.00 på lørdag. Du kan høre om tips til andre hester det kan være lurt å ha med, i lydklippet nedenfor. Der går Ludvigsen grundig til verks når han ser for seg lørdagens løp.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer