Annonse

Bare én banker


SISTE LØP: Cristal B.R. kjører søndag sitt siste løp som Folkehesten Sørlandet - Foto: Folkehesten.no

Det er en relativ åpen runde med V65-kjøring på Sørlandets Travpark denne søndagen. Vår travekspert hadde problemer med å finne mer enn én banker til ukens tips.

– Det er ganske åpne løp hvor det fort kan bli mer enn én vinner, men 2 Kapitana her min sikreste banker, sier Ingvar Ludvigsen til KRS247. Bankeren kommer i det første løpet, som er ganske spesielt ved at ingen av hestene står «på strek», det betyr at alle må stå minst 20 meter fra startstreken, som betyr en lengde på 2160 meter.

Markedsansvarlig ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen | Foto: Helge Martin Markussen

Markedsansvarlig ved Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen | Foto: Helge Martin Markussen

Det er også ganske spennende hester i helgens andre avdeling. Der stiller ekstremt unge og uerfarne hester, men Ludvigsen har tro på at 3 La Falina A.T. kan ta seier i sitt aller første ordentlige løp.

– Den kjørte sitt første prøveløp på Forus for to uker siden og klarte å kjøre inn på 19,7 og det virket som den hadde mer å gå på. Men jeg velger også å tro på 9 Boardwalk, forklarer vår travekspert.

Verdt å merke seg er at fjerde avdeling er det siste løpet for 7 Cristal B.R. som Folkehesten Sørlandet.

Hele tipset ser slik ut:
V65-1: 2 Kapitana
V65-2: 3, 9
V65-3: 1, 2, 3, 4, 6, 7
V65-4: 7, 8
V65-5: 2, 4, 6, 7, 8, 10, 11, 13
V65-6: 3, 13

Prisen for bongen er 384 kroner.

Her kan du høre en grundig gjennomgang av tipsene til vår travekspert.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer