Annonse

– Banemannen har hatt en stri tørn den siste uka


Fotograf: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

Markedssjef for Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen, er ikke bekymret for baneforholdene når det igjen skal kjøres V65 i helgen. Været som har skapt trafikkaos denne uken, har også gitt mye jobb for banemannskapet i travparken. Likevel er Ludvigsen rolig når løpsdagen nærmer seg.

– Det har vært en tri tørn for banemannen vår, Roger Tjomsland, den siste uka. Når har han fått vekk all snøen og nå er det bare å preppe banen mot helgen. Så lenge det ikke har satt seg tele i bakken er det ikke noe problem, sier Ludvigsen til KRS247.

Han forventer kanskje ikke de aller raskeste tidene på denne tiden av året med nedbør på lørdag og først på søndagen, men ukens travtips kommer ikke til å bære preg av baneforholdene i utgangspunktet. Det Ludvigsen derimot fokuserer på, er å gardere litt rundt noen av de største favorittene i håp om å være med i spillet hvis det kommer en skrell. Her er ukens travtips.

1. 2-3-4-6-9
2. 1-2-4-6
3. 2-8
4. 3 Spik Mollyn
5. 1-2-4-6-8-9-11
6. 11 Massive Speed

Bongen koster 280 kroner. Spillefrist er søndag kl 1815. Hør et utfyllende travtips i spilleren under.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer