Annonse

– Vi trenger ikke sludd og hagl nå


Foto: Gunnar Gunnarson

Ida Marcussen fortsetter sitt treningsopphold i sydligere strøk etter innendørssesongens slutt denne helgen. Syvkjemperen forsvarte sin seier i femkamp i det åpne spanske mesterskapet, og skal nå opprettholde formen frem til utendørssesongen sparkes igang.

– Vi fortsetter vårt opphold lenger sør. Det er viktig for å kunne forberede seg best mulig til det som skjer utover våren og sommeren. Vi utnytter perioden nå etter innendørs, og målet er å holde seg i bra slag frem mot sommeren, forteller Marcussen.

– Hva med solfargen?

– Hehe! Den er ikke viktigst, den får bli en hyggelig bonus.

Annerledesprosjektet

Ida Marcussen og trener Lukas Udelhoven føler ikke et behov for å demonstrere nå at det de driver med funker.

– De som støtter oss vet hva vi står for. Det er noe eget og annerledes. Vi er stolte av det teamet vi er. Jeg tror vi kan få til en del i år, sier Marcussen videre.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar