KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi er ikke unntatt økonomien i byen

Hovedtrener for Kristiansand Gladiators, Randy Beverly jr., er selvfølgelig skuffet over å ikke kunne sende sitt mannskap ut mot de beste norske lagene. Likevel; det at lag trekker seg fra ligaen er ikke uhørt i den verdenen som heter amerikansk fotball.

Gladiators-trener Randy Beverly jr. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Gladiators-trener Randy Beverly jr. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Dette skjer overalt i verden. Selv i gamle dager med NFL og AFL måtte noen lag trekke seg. Vi som er utenfor USA og jobber med denne sporten, opplever dette fra tid til annen, forteller treneren til KRS247.no.

Det var en presset økonomi og en smal spillerstall var to tungtveiende grunner for å trekke laget. Det som var tungen på vektskålen viste seg å være at NOV avlyste sitt julebord – en tilstelning Gladiators har tjent viktige penger på i fortiden.

– Det er klar at vi i idretten ikke er fritatt eller unntatt den situasjonen som rår i resten av samfunnet. Dette er vi veldig ydmyke overfor, sier Beverly jr.

«Coach» har likevel en plan for laget i år. Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/197964347″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]