Annonse

Vant trofeet åtte sekunder før slutt


(Eidsvoll – Kristiansand 21-24). Lørdag var det klart for Norges svar på amerikanske Super Bowl. NM-finalen i amerikansk fotball. Eidsvoll 1814s og Kristiansand Gladiators var lagene som hadde kjempet seg til finalen, og med strålende sol fra skyfri himmel var det duket for en perfekt finale.

Det startet best for laget fra Kristiansand, som scoret en touchdown og ledet 6-0 tidlig. Eidsvoll svarte med en touchdown med en gang, og tok også ledelsen ved å score på ekstrapoenget. Det var dog Kristiansand som gikk til pause med en 12-7 ledelse.

Så fikk 1814s fart på sakene. Eidsvoll viktigste spiller, runningbacken Kristin James, løp inn en touchdown like etter pause. Et par minutter senere repeterte han det, og Eidsvoll ledet 21-12 med åtte minutter igjen. Med andre ord så det veldig lovende ut for 1814s, men Gladiators sluttet aldri å kjempe. De reduserte til 21-18, og fikk tak i ballen igjen. Åtte sekunder før slutt kommer det en lang pasning inn i touchdownfeltet til Gladiators, og amerikanske Williamson sikrer seieren med et fantastisk mottak.

Trener for Gladiators, Brad Smith, NM-trofeet og Mike Garza gjestet Radio Sørs studiofor å fortelle litt om den dramatiske kampen som til slutt ble vunnet av Kristiansandslaget.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar